KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Hasan Balcı İlkokulu

Hasan Balcı İlkokulu

Tekerek Mahallesi 94008. Sokak No1/A Onikişubat / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Okulumuzu, ilkelerimize bağlı kalarak, başta Kahramanmaraş olmak üzere bölgesel ve ulusal ölçekte bilinen, tercih edilen, imrenilen eğitim ve kültür merkezi yaparak bütün öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak temel vizyonumuzdur.
Misyon
Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgiyle kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan , mutlu ve lider öğrenciler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İkili (2016-2017 Ders Yılı Başında Sabahçı ve Öğleci Olmuştur.)
07.20 - 12.20 Sabahçı 12.30 - 17.30 Öğleci
Kaloriferli (Doğalgaz)
Ulaşım
Tekerak yolu devamında solda Boğaziçi Konutları ile sağ tarafta KSÜ Avşar Yerleşkesi Otobüsleri Önünden Geçmektedir.
Şehir Merkezi Onikişubat İlçesi Tekerek Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, Onikişubat İlçesi Tekerek yolu üzerinde Boğaziçi Konutlarına dönüldükten sonra 200-300 m ileride sağdadır.